Post by tomsikelesur on Mar 17, 2022 1:31:01 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Annelids: Online battle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Annelids: Online battle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpjas, lai iegūtu vairāk dārgakmeņu ▞▞▞
▞▞▞ Annelids: Online battle 2022 version ▞▞▞
Man ir garlaicīgi spēlēt Un šī spēle nav saprotama
Man patīk šī stratēģijas spēle! , var spēlēt tiešsaistē, var spēlēt bezsaistē, tas ir patiešām iedomājami. Un es ceru, ka šai spēlei drīz būs vairāk ieroču un vietu 😆😆😍
Šī spēle ir ļoti jautra, un tā ir lieliska piedzīvojumu spēle
Annelids: Online battle Hành động qaa
Es neesmu spēļu atkarīgais. Bet man ļoti patīk šī spēle. Tas ir tik jautri. Vairāku spēlētāju opcija sniedz vairāk jautrības ar spēlējošiem draugiem. Paldies
Šī spēle ir labākā blietooth šaušanas spēle ar vienu spēlētāju un robotiem, taču man nepatīk tas, ka spēlei jāpievieno bruņas, jo snaiperis nodara pārāk daudz bojājumu. Pievienojiet bruņas, lai samazinātu ieroču bojājumus. Šis būs labākais, taču kopumā spēle ir brīnišķīga
Šī spēle ir lieliska spēlei ar draugiem, man tā ļoti patika, bet Bluetooth meklēšanas sistēma ir ļoti lēna.
Daži līmeņi ir pārāk grūti, pat ja tie ir vienkāršajā režīmā (pārāk grūti)
Šī spēle joprojām satur reklāmas, neskatoties uz to, ka tā ir izspēles spēle. Atzīmēts un ziņots.
Laba un labākā spēle, ko jebkad spēlēju Bluetooth režīmā, ir ļoti laba. Es lielāko daļu sava laika spēlēju šajā spēlē ar savu mazo māsu, bet vairāk ieroču. Lejupielādējiet šo spēli, puiši, ir bezsaistē, un jūs varat spēlēt arī Bluetooth režīmā, kas ir visu laiku labākā spēle, ja es būtu citā valstī, piemēram, ASV, es iegādāšos visas lietas, kas šajā spēlē jāiegādājas.
Meli
Spēles nosaukums ir annelids online battle, tāpēc spēle ir bezsaistē
Grow Castle - Tower Defense Spillehall eytg
Annelids: Online battle ઍક્શન txlr
Patika spēle.
Labākā spēle un laba
Mana problēma ir tāda, ka, uzņemot spēli, tā vienkārši aizkavēsies un pēc tam pārtrauks spēli.
Būs labāk, ja wifi vietā būs tieša tiešsaistes vairāku spēlētāju iespēja
Šī spēle ir laba, bet ne labs tiešsaistes serveris
Vrry laba spēle
Ļoti lieliska spēle, brīnišķīga grafika, spēle ir gluda, taču ir kļūda, kuru es labprāt izlabotu, ikreiz, kad spēlētājs/tārps izmanto āķi pie sienas džungļu kartē un piestiprina āķi pie nesalaužamā reljefa, darbs/spēlētājs pieķertos tam, padarot spēlētājus grūti trāpītus, kad viņi iestrēgst, šī kļūda ir ļoti noderīga vairāku spēlētāju spēlē, un es nedomāju, ka tā ir kļūda
მაგარი დებილობა თამაში არის
Neļaus jums atsākt spēli.. Nospiežot, tiek atskaņota mūzika, kad nospiežat vēlreiz, augšpusē tiek atskaņota vairāk mūzikas... Kad jūs izejat no spēles, mūzika tiek ieslēgta.. Kaitina!
may ganito aq dti nbura peru ngaun ko lng nhanap sa site. Paldies
Lietojumprogramma nav ne laba, ne labākā.... Tā ir labāka savu kļūdu dēļ....
Apmierinošs sniegums. Nav labāks par mini miliciju
Sveiki... man patīk apbēdināt, ka man patīk šī spēle, un man patīk komentēt dažas sliktas lietas...... lūdzu pievienojiet vairāk bezmaksas ieroču un pievienojiet vairāk spēlētāju vairāku spēlētāju režīmā, un, lūdzu, ievietojiet nedaudz regulēšanas pogas, jo tā ir maza un es vērtēju šo spēli
Labākā spēle, taču daži ir jāuzlabo: ☆ Vairāk olu mēģinājumu un līmeņu. ☆ Pērciet dimantu ar spēļu monētām otrādi. ☆Lūdzu, dariet kaut ko, ar kuru 2 spēlētāji spēlē viens ar otru vienā tālrunī. ☆ No manis šī ir mana labākā spēle, taču, manuprāt, ir nepieciešami nelieli uzlabojumi, lai tā būtu vislabākā. Paldies, lūdzu, dariet to
Haha noob spēle, bet 2D spēle lol noobra sala rediģējiet vēl ieroci, tad es spēlēšu vairāk es spēlēšu šo spēli 4 mēnešus savā mazajā tālrunī, turpiniet tā un abonējiet mani Digvijay PRAKASH
TĀ IR LABA SPĒLE UN TĀ IR DAUDZSPĒLĒJU SPĒLE
Annelids: Online battle Aksyon nvyd
Spēle ir jauka, bet vadība ir nedaudz grūta
Jauki
ir tikai viena problēma, lai atgrieztu vecās pogas, tagad tas ir pārāk mulsinoši un tik ātri kļūst garlaicīgi, tāpēc vismaz iestatījumos dodiet iespēju izmantot vecajā fotografēšanas un pielīmēšanas stilā.
Tik slikta spēle, lūdzu, dodiet iespēju krājumā izvēlēties episko ieroci
Šī spēle ir ļoti jautra un ļoti jautra
Spēle ir jautra, bet es to absolūti ienīstu, es to ienīstu lielākās kļūmes dēļ. Tā vienmēr sastingst, kad man ir jānogalina vēl viens cilvēks, lai uzvarētu, un piespiež mani padoties, pat ja es nomirstu, dažreiz tā sasalst tieši tāpat, tāpēc, lūdzu, izlabojiet to, bet es nedomāju, ka jūs visi klausīsities, jo jūs nekad neatbildat cilvēkiem, kuri novērtē lietotni, bet tagad labo, uz redzi😠😠😠😠
Jā, man patīk šī spēle, tai ir dažādi ieroči, un man ir jautri to spēlēt.Tas pat neaizņem daudz akumulatora, un tas ir tik interaktīvs un pārsteidzošs. Es esmu smējies vairāk nekā 1000 reižu vienas stundas laikā, spēlējot šo spēli 🤩😍🥰
Labākā vairāku spēlētāju spēle līdz 20 MB un bez kavēšanās
Tā ir tik daudz atkarību izraisoša spēle.
29. līmenis ir neiespējams, ienaidnieks turpinās uzbrukt jums, līdz mani nogalinās
Annelids: Online battle Aksyon xguz
Kāpēc android un iPhone nevar savienot??
Šī ir visu laiku labākā spēle.Es domāju, ka tas būs haoss, bet uzminiet ko? Tas bija pilnīgs gandarījums. Meklējošā raķete un tās lietas, kas ražo varavīksnes sloksnes, ir manas labākās. Esmu spēlējis visus 1. un 2. līmeņus un vēlos, lai būtu vēl vairāk. Tas tiešām ir pelnījis 100 zvaigžņu, ja tas būtu pieejams. Annelids tiešām 😍😍