Post by tomsikelesur on Mar 17, 2022 1:09:54 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tick Tock: A Tale for Two ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tick Tock: A Tale for Two IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови за неограничене кристале ▞▞▞
▞▞▞ Tick Tock: A Tale for Two 2022 version ▞▞▞
Заиста дивно искуство за двоје људи, заиста сјајне загонетке.
Заиста одлична слагалица за два играча.
Почео сам да се играм јуче са мојим 10-годишњим дететом. За сада ВОЛИМО! Играли смо око 4 сата узастопно. Дефинитивно препоручујем. Споредна напомена - водите рачуна да водите белешке.
Дођавола на Цхромебоок-у: - календар се заглавио тако да нисам могао да променим месец док га поново не покренем - нисам могао да отворим поштанско сандуче чак ни након што сам правилно подесио бројчанике док нисам поново покренуо - предузео више покушаја да отворим сат - онда нисам могао' не отварам капију на крају, упркос томе што имам иста подешавања као мој партнер. У суштини, то је био случај решавања загонетке, ударања главом о зид, провере водича, схватања да сам решио загонетку, али игра није схватила.
јединствена слагалица за два играча. диван концепт, одлична изведба и фантастична уметност!
Ово је било тако јединствено искуство за мене и мог пријатеља, а осим неколико загонетки које нисмо успели да решимо и морали смо да погледамо горе, одлично смо се провели. Потпуно вреди цене.
Купио сам игру у Плаи продавници, али не могу да је инсталирам. Приказује „На чекању“, али никада не почиње да се инсталира. Молим вас помозите.
Сјајне загонетке. Држи вас заинтересованим док не дођете до краја. Надам се да ће направити још оваквих игара.
*Упозорење о спојлеру* Прилично кратка игра, али занимљива. Заглавио сам се у последњем делу где морате да упалите одређена светла да бисте отворили капију. Стављао сам праве бројеве на телефон и никад није успело до вечерас. Или је грешка или тако нешто.
Tick Tock: A Tale for Two Пъзели iydv
Tick Tock: A Tale for Two Слагалице lpl
Изазовне слагалице за више играча у стилу собе за бекство. Оба играча могу бити ван мреже, али им требају сопствени уређаји.
Иновативно и невероватно. дефинитивно игра вредна игре. Уживала сам у овоме са својим дечком јер волимо кооперативне игре. крај је био заиста добар. оно што одбија од моје оцене је висока цена. пре свега, то је релативно кратка игра. друго, када играч зависи од друге особе која такође купује игру, она постаје веома скупа за количину стварног времена играња. да ли је ова "двострука цена" вредна тога? Дефинитивно не.
Није вредно новца. Купљено на Стеам-у и онда морате да платите апликацију за таблет/телефон. Фантастичан концепт где 2 играча заједно решавају загонетку. Добра прича, сјајне загонетке где треба да размишљате, али игра је решена за 2 сата. Веома разочаран похлепним програмерима. Требало би да платите само 1 уређај, а други би требало да буде бесплатан.
Игра за лепо вече, вредна своје цене.
谜题太直白了 没有什么挑战 无趣
Машина за крварење у подруму која крвари умало нас није убила. Добар посао
Прекратко.
Моја супруга и ја себе сматрамо мајсторима у решавању загонетки и ова игра је то дефинитивно ставила на тест. Феноменална прича са сјајном графиком и неколико загонетки које су нас чак и збуниле на неко време.
Испробао игру са пријатељем. Можда је прескупо за цену од 5 долара, али слагалице су биле забавне за играње. Добра идеја и концепт игре. Само сам осетио да је утакмица била прекратка.
ово је било фантастично. као мини соба за бекство! игра ради одличан посао да ово учини интерактивним, а прича је била тако паметна. надам се да ова компанија има више у рукаву.
Моја жена је веома заљубљена у овакве игре и тако је сјајно моћи да се играм са њом. Игра је веома забавна!
Tick Tock: A Tale for Two Puzzle pjx
ОДЛИЧНО!!! Ја сам љубитељ мобилних игара и увек сам заинтересован за игре загонетки, који је раније играо Тхе Роом 1, 2 и 3. Тицк Тоцк ми је тако свеж да се носим са везом између мог партнера и мене, и заиста је забавно!!
Дивна игра! У зависности од ваших вештина решавања загонетки може бити мало кратак. Преживео сам своју жену за две седнице, само 2 сата укупно, али цео пут је био диван!
....завршетак уништава игру. Тако увређен...
Моја сестра и ја смо заиста уживали играјући ово данас! Живимо у различитим државама и било је сјајно што смо могли да урадимо нешто заједно!Волео бих да их има 50! Био је прелеп и забаван начин да се проведе неколико сати. Па вреди цене. Молим вас, направите више!
Фантастично забавно искуство. Тешко је наћи квалитет овако занимљив и занимљив. Уредне загонетке, занимљива прича, дивна уметничка дела. Вреди сваки пени.
То је било невероватно искуство!!! Хвала вам!
Лепо, али прекратко.
Далеко убедљивији од ТикТока.
Веома кратко искуство (125 минута) са 0 могућности поновног играња. Загонетке су биле прилично лаке. Мислим да не вреди тих 3 долара
Пажљиво! Купио сам игру на свом телефону, а затим сам прешао на таблет за већи екран, али видео сам да мој напредак није сачуван, па сам избрисао игру на свом таблету и када сам се вратио на телефон, такође је нестала! Поново сам покушао да га инсталирам из Плаи продавнице, али није било дугмета за инсталирање, само купи! Тако да сам морао да га купим два пута! Имајте ово на уму да не завршите као ја!
Велико искуство!
заиста забавна игра за 2 играча! имао заиста занимљиве загонетке и одличан уметнички стил!
Tick Tock: A Tale for Two Головоломки aru
<a href=""></a>
Забавна слагалица која вреди 3 долара. мора се играти са пријатељем са којим се добро слажете и са којим добро комуницирате.