(Android) LostMiner: Block Building \u0026 Craft Game sonsuz noktaları kodlar
Mar 6, 2022 10:29:48 GMT -5
Post by kjavkamterenke on Mar 6, 2022 10:29:48 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ LostMiner: Block Building \u0026 Craft Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ LostMiner: Block Building \u0026 Craft Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sonsuz noktaları kodlar ▞▞▞
▞▞▞ LostMiner: Block Building \u0026 Craft Game 2022 version ▞▞▞
Üzücü, oyun her zaman benim cp'm yüzünden mi çöküyor? Lütfen bunu düzeltin. Bu yüzden eşyalarımı her zaman kaybediyorum, sanki her saniye kaydetmeniz gerekiyor, lütfen yardım edin. Ve okula gittikten sonra başka bir problem, oyuna baktım ve sonra oldu, çok derinlerdeydim, bu yüzden kalkamadım, bu yüzden kendimi öldürmeye karar verdim çünkü yine de yeniden doğacaktım ama evimi yeniden doğurduktan sonra gittim. onu yok etmedi ama sonra gitti. Aşağıdaki yorumları kırmızıya çevirdim ve aynı sorunu yaşayan 1 adam var yaratıcı modda evi yıkıldı benimki hayatta kaldı lütfen bunu kontrol edebilir misiniz teşekkür ederim gerçekten eğlenceli bir oyun clasmates gerçekten bağımlısı lütfen düzeltin ezilmeler ve böcek tekrar teşekkürler...
Oldukça iyi bir oyun ama yaratıcı modda yeni bir dünya kurup hayatta kalma moduna geçmeye çalıştığımda bana izin vermiyor, sen yapabilir misin, böylece oyundaki her şeyi yapmak zorunda kalmam?
TAVŞAN DERİSİ'NİN AMACI NEDİR? Lütfen bana o şeyin ne amaçla olduğunu söyle?
Bu oyunu beğendim99 bitime kendini beğenmiş bu oyunu asla kendine yuklemeyin
Stumble Guys: Multiplayer Royale የእንቅስቃሴ dfgc
Bu inanılmaz, gelecekte o kadar ileri gitmek istiyorsanız, belki bazı taretler veya rpg veya Lazer tüfek gibi yeni silahlar gibi daha fazla teknik öğe içeren yeni nesil bir güncelleme olması gerektiğini düşünüyorum tamam bu oldukça fazla ama lütfen daha fazla evcil hayvan ekleyin ve onlara bir depolama birimi veya hız artışı gibi ekler eklememize izin verin
Bu oyunda neden armon çok hızlı gagalıyor bunu sevmiyorum, hatta elmas zırh da çok çabuk kırılıyor
Kazandım, beni mahvetti
oyun eğlenceliydi
Bu iyi değil, lütfen bu Loki zanaatını asla indirmeyiniz.
Minecraft koltuk yapımı - Netlify Android için Build Battle Minecraft Map Ideas ... Set Erzincan Milli LostMiner: Block Building & Craft Game - Google Play
Oyun****gibi minecraftın kopyası
lütfen bir güncelleme yapın çok güzel bu oyun hoşuma gidiyor ama reklamlar her 1 saatte bir ya da 30 dakikada bir geliyor
LostMiner: Block Building & Craft Game Авантуристичке kjjp
Oyunu beğenilmez. Kardeşimle eğleniyorum çok zevkli oluyor.Ama bir reklamım var haritalar olmalı ve olmalılar azaltılmalı
Ninja ve samuray kılıçları ile yeni bir biyom bambu süslemesi ekleyebilir misiniz?
curupira! çok sinir bozucu, ben yanlışlıkla onu dünyamın başlangıcında doğurdum ve o beni tekrar tekrar öldürmeye devam ediyor. yağmurlu bir gecede ağaç keserek yumurtlamadan asla ümitsizliğe düşmez mi??! Nasıl olur da artık herkes bunu yapabilir? Bir uyarı bile yok. Bu özellikle yeni oyuncular için çok can sıkıcı bir durum.
Zavallı, düşük indirmeyin
Oyunda 2 sevmediğim şey var birincisi kuşların yumurtasını büyükada kovalıyor ve sandıklar çok zor yapılıyor
android için LostMiner: Block Building & Craft Game Game apk indir, Sandbox madencilik, işçiliği ve blok bina ile hayatta kalma oyunu..
Kişi şirin ama reklamlar tüm eşyalarımı canlandırmama yardımcı oluyor :-)
Bu oyun çok iyi ama çok zor...hiçbir şey yapamıyorsun çünkü zombilerden öleceksin ya da her şey seni öldürebilir bu çok zor bir oyun ama macerada güzel ve iyi bir oyun inşa ediyorsun senin evin ve bir sürü şey yapabilirsin
LostMiner: Block Building & Craft Game Macəra whtp
Bu oyun çok güzel..ama bu oyunu kaldırmama neden olan bir bug vardı...Üssümü kurmayı çoktan bitirdim ve teleportörü evimin altına koydum..sonra mağarama gidip teleporter'ı koydum.. Işınlayıcıyla işim bittikten sonra bir dakika madenciliğe giderim ve ışınlayıcının bitirmesini beklerim..bittikten sonra üssüme dönmek için kullanırım..btw üssümü köyde kurarım..diğerine vardığımda teleporter üssüm gitti.. tüm köyü sıfırladı ve üssüm tamamen gitti
Android için My Crazy High School Romcom: Sexy Anime Dating Sim Son Sürüm (1.0.0 ) APK'yı indirin. ... LostMiner: Block Building & Craft Game.
Kaydedemiyorum, her oynadığımda sadece 'yeni dünya' mı oluyor?
LostMiner: Block Building & Craft Game Pakikipagsapalaran bzas
Hayır hayır hayır. Süper ezik. Ve eğer bir öğreticin olacaksa bize nasıl yenileceğini göster.
Minecraft'ın oynamadığım en tuhaf versiyonu.
En İyi Zombi Oyunları ( PC )
Havalı ama köylüleri koruyabilecek ve düşman çeteleri öldürebilecek gurdian ekleyebilir ve bakırdan ve başarıdan da yapılmıştır ve bakır bir golem lütfen ve peygamber devesi, arı yuvası ve köpekler gibi diğer şeyler, daha fazla evcil hayvan ekleyin..... ...
İyi oyun sadece başlamak biraz zor. En büyük derdim kılıcın menzili.. Yok. Çoğu düşmanı önce bir kılıçla vurabilmeliyim, ancak bazıları saldırılardan hasar almadan geçebilir.
3 saniye oynayamadım bide moblar 5er 5er vur canımızda 12 20 yapsaydınız ya bi oyunu kaydedip reklam izletiyo 3 saniye sonra oyun çöküyo bidaha giriyorum busefer de reklam izletiyo sildim ya yoksa mükemmeldi illa böylemi olması gerekir ya👎👎👎
Şey, zombiler bana 1.5 kalp dağıtıyor, ben ise sadece 3 kalbe sahipken, Minecraft'ta sadece 3 kalbe meydan okuma oynamak gibi, eğer sağlığı 1 veya 2 artırabilseydin, ilerlemek çok daha kolay olurdu ve ağaç kesmeyi tavsiye ederim daha hızlı.... Çok yavaş ve kazma dayanıklılığım sadece birkaç blok madencilik yaparak çok hızlı düşüyor lütfen 🙏 bu geliştirmeyi okuyun ve iyileştirmeler yapın
Lütfen bunu güncelleyin, daha fazla grafik ve yeni silah aldım
Ben yoruma ona kes "cooook iyi", "beyendim tavsiye ederim", "baya baya iyi oyun olmuş" diyiyorlar girelim bakalım nasıl oyun bencede iyi oyun
LostMiner: Block Building & Craft Game Авантуристичке kjjp
Bu Oyun Suck, bir dış görünüm oluşturuyorum ama kullanabilmem için bir eklenti izlemem gerekiyor Bu adil değil Ve Kırmızı ağacı ve ayrıca dut ve bir renk yapabilen her türlü öğeyi bulamıyorum ve bazen tavuk bulamıyorum dünyanın her iki ucuna gitsem bile bu oyun gerçekten berbat! !!
Bu oyunu çok kötü rapor ediyordum ve bir hatası var bunu yüklemeyin çünkü bu büyük bir hata
5 dakikadan fazla oynayamıyorum bile ondan sonra dondu sonra kapattım bunu düzeltin ve ona 5 yıldız vereceğim
Çok kötü bir oyun
Lost Miner'a lasmeyer Skyblock modu ekle Kayıp bir Miner'ın kaybolmasını istiyorum Kayıp bir Miner Skyblock modu istiyorum Minecraft Skyblock'u oyuna ekleyin
LostMiner: Block Building & Craft Game სათავგადასავლო wvvf
bu iyi bir oyun ama harika değil
oyun mukkemmel ben benim okullr tamamlayınca yaratıc8ya benim başıma geliyordum bir isteym var oyuna silah eklensin ve yapılabilsin örneğin demir felen kullanılsın lütfen oyuncak silahları