Post by kjavkamterenke on Mar 6, 2022 10:26:48 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Crush Friends Saga ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candy Crush Friends Saga IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ propagační kódy ▞▞▞
▞▞▞ Candy Crush Friends Saga 2022 version ▞▞▞
Mezi úrovněmi se načítá pomalu. Cesta k mnoha reklamám
Rád tuto hru hraji, ale když jsem se na ni připravil, tak by se mi načetla. Jde to jen na černou obrazovku. Je ve hře něco špatně? něco je v této hře špatně. prosím opravte to.
Říká se, kdo si počká, ten se dočká. A byl pro to taky velký důvod. Hra je nádherná. Nejen to, grafika, postavičky, vtipné a dobře promyšlené. Prostě se vám provedla. Děkuji moc za tuto hru. Jen tak dál. 😘👍
Ze zvědavosti jsem si stahla i tohle pokracovani candy sagy. Rekla bych, ze cim novejsi hra, tim jednodussi... snazi se vylepsovat, ale prijde mi to spis zhorseni, kdyz mam v kazdem kole k dispozici zlepsovaky, uz to neni hra, u ktere musi clovek premyslet nas tahem, ale tohle nejak odklika ...skoda
Musíte neustále platit hodně, abyste se dostali.
Bavím se dobře,
Candy Crush Friends Saga Vabaajamängud kqw
Hrál jsem a prošel jsem všemi úrovněmi na úrovních zlatého čajového dýchánku Proč jsem ještě neobdržel své zlaté cihly? Velmi zklamané
Milujte hru, jen si přeji, aby přestala neustále padat. Frustrující
Zábavné, ale někdy těžké. Dostaňte se k odměnám a jen zřídka něco získejte.
Příliš mnoho dalších funkcí. Duha. Streak, jelly queen a týmové hry.
Proč bije při každém pohybu
Hra se vždy nedá hrát.
Miluji tuto hru .. nejlepší podle mého názoru z Candy Crush her .. tak návykové .. ale nyní jsou přidávání na dlouho prosím snížit. Na 5 nebo 10 sekund.. 😊😊😊
Dobrý
Pet Rescue Saga عمومی ybaw
nejlepší cesta jak využít volný čas
Opravdu se mi líbí grafika, ale potřebuje lepší balíček boosterů a zlatých prutů, který se rovná ceně. Jsem zklamaný z balíčku, který mají
Čeština je velké plus. Hravé, baví mě.
Začalo to zpožďovat a být velmi pomalé, když se snažím hrát každou úroveň. Jsem připraven to odinstalovat. Rozhodl jsem se tuto aplikaci odinstalovat, protože stále nefunguje správně a zdá se, že nikoho nezajímá, aby to opravil.
málo bonusů, dlouhé obnovení životů.Jinak dobré
Candy Crush Friends Saga કેઝ્યુઅલ otvi
Jsem na úrovni 3650. Tady už není žádná legrace. Některé úrovně jsou téměř nemožné bez rozumu. Už zde nejsou žádné reklamy na zvýšení tahů, jako tomu bylo dříve. Hraní začíná být bolestivé, zvažuji, že skončím.
Dobrá hra 😏
Sekvence na hracích polích se mění z rozmaru. Viděl jsem, jak různé položky úplně mizí, i když by prostě neměly. Je tedy automaticky řízen, aby bylo obtížné projít etapou a donutilo vás použít uložené věci. Myslíš, že si toho nemůžeme všimnout nebo přijít na to!? Proč kódujete hry jako je tato! Udělejte rozevírací seznamy čistě náhodné bez algoritmů, vy idioti.
Je super 👌, jen logika pomocných akci je často mimo a to hře škodí. A když přijdu nějaké vylepšení, tak místo 2hodin, respektive 30min, určitě bych nejen uvítal v prvním případě několik kol a v druhém méně kol. Nevázat to na čas ⏰ to odpočinkové pohodě hraní taky škodí. Aby šlo opravdu o pohodové hraní, když mám čas.
Hra na uklidnění. Jinak super.
Hratelnost je v pořádku, řídí se pravidly CC Soda místo klasického CC. Příliš mnoho dlouhých, nepřeskočitelných, otravných, opakujících se, dětinských animací. Vím, že je děti a idioti milují, a to je v pořádku, ale ztlumte je, zkraťte je a přeskočte je rychlým klepnutím. Ryby také zrychlete nebo je udělejte silnější, aby pomalá animace stála za to. Dík!
Ztratil všechno, když jsem musel přeinstalovat kvůli vašim závadám.
Velmi frustrující. Potýkal jsem se s technickými problémy s nenačtením části herního rozhraní. Zákaznický servis ani nereaguje.
Moc se bavím.diky.
jo supr
Baví mě to 👍👏👏👏 Příjemná hra, doporučuji !👍
Az na to,ze cihly nelze nijak normalne sbírat k pouziti a pomocne "nastroje" taktez az za moc dlouho..Jinak dobry.
Super stále dobře
Neztrácejte čas s touto hrou. Nevýrazná hra pocházející z řady úžasných her. Grafika je skvělá, ale hratelnost ne. Vypadá to dobře, ale hraje to hrozně. Postavy jsou neuvěřitelně otravné, protože během hraní vyskakují na obrazovku. Nejhorší na tom je nedostatek a obtížnost získávání vylepšení. Candy Crush Soda je moje oblíbená. Chystám se odinstalovat tuto hru.Ten Yeti, holka, louskáček může být poněkud otravný, vyskakuje, když to není potřeba, hráč by měl mít možnost ho použít a nemusel ho používat, protože ho chcete hodit vy, vývojáři. zjistíte, že je to velmi nepříjemné a může to zkazit vaši hru/pokrok. Někteří z nás pomoc opravdu nepotřebují, nechť je to volba hráčů, js. Opravdu nevím, jestli si nechám tuto aplikaci v telefonu, hraji dál a doufám, že zmizí a hráči dostanou na výběr mezi yettim, dívkou nebo louskáčkem 😕
Frustrující, že „klasika“ je někdy těžší než „tvrdá“, a že protože nic nekupuji, zasekávám se na jednom místě, až mě to nudí. Také postavy jsou nepříjemné. Uvědomuji si, že hra je pro děti, ale přesto...
Dobré
Ztracený čas čekáním na přidání bonusů a reklam.
Super hra, nabízí možnost výběru hráče pomocnice😁👍
Skvělá zábava! Toto je i nadále oblíbená zábava. Vyhrávám slušnou částku a jsem dost náročný na to, abych si myslel, že dělám něco dobrého pro svůj mozek. . . ☺️
Z nějakého důvodu mi to přijde nudné. Líbí se mi to, ale myslím, že musím vybrat postavy a čekat, až budou dostupné.
Hra se hrozně seká. Prosím, opravte to. Jinak - krásná grafika. 🍀