Post by kjavkamterenke on Mar 6, 2022 10:20:41 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Geometry Dash Lite ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Geometry Dash Lite IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ פריצת נקודות נוספות ▞▞▞
▞▞▞ Geometry Dash Lite 2022 version ▞▞▞
ציפור קופצת for Android - APK Download
אני אוהב את המשחק הזה זה המשחק הכי טוב אני אוהב איך אתה יכול לשנות את הדמויות שלך ואת הספינות, הכדור המתגלגל אוהב את הגל ואת העכביש, חלק מהרמות קשות אבל חלק קלות אתה צריך להתרגל לזה בכל מקרה באמת אוהב את המשחק הזה תן לו 5 כוכבים
משחק האהוב עלי מפתח נורא את החשיבה ומלמד אותי גם קצת אינסטינקים בקיצור משחק ממליץ מאוד לכולם תהנו
דאש גיאומטריה SubZero MOD APK יאפשר לשחקניו לחוות מסע ארקייד מרגש בתוך המשחק, הודות לפקדים פשוטים וחוויות מוזיקה דינמיות. עם דמות SubZero שלנו
המשחק הזה מאוד כיף! עם הרבה רמות לנסות ולהיות חופשי, זה טוב. אבל אני לא יכול לסבול את בעיית הפיגור!!! זה יאט לחצי שנייה, לא יעשה את זה במשך 3, וזה חוזר על עצמו. אני מבלבל מספר פעמים בגלל זה. נא לתקן לאלתר! והאנשים שאומרים שלקח להם נצח לסיים את השלב הראשון, פשוט תתאמן יותר. זו לא אשמתם שאתה נאבק.
אני לא אוהב את זה אני מדרג את זה כוכב אחד מסיבה 1. אני לא אוהב את החוקים 2. אני ממשיך להפסיד בכל פעם ו-3. אני לא אוהב את הקוצים שאתה שם כמכשולים ברמות.
באבלס המקורי APK - יויו 1.0 (Juego Android) - Descargar
אני מדרג 2 כוכבים כי זה כל כך מתסכל ואתה צריך טונות של ריכוז ואני מתכוון לטונות ואין לי כל כך הרבה. אתה גם צריך המון מיומנות.
Geometry Dash Lite እንቅስቃሴ ያለባቸው qaf
קשההההה
ת
המשחק הזה ממש מכריח אותך למות בשביל פרסומת. הייתי בחלק של חללית בהרפתקאות electro man והחזקתי את המסך וזה לא עבד אז מתתי וזה נתן לי פרסומת. זה קורה כל כך הרבה פעמים זה משתמש בכל הנתונים שלי. אל תוריד את המשחק הזה
Download משחק חשיבה למבוגרים בעברית for android 7.1.2
גדול
משחק נהדר! הבעיה היחידה שלי היא שיש תקלה שבה באמצע הרמה פשוט מחשיך. אני ממש לא יכול לראות כלום, ולכן לא יכול לשחק בו. התקנתי אותו מחדש והחושך באמצע הדרך נעלמה. שמחתי שזה חזר לקדמותו, אבל אחרי יום זה קרה שוב והחמיר כי החושך לקח 3 שניות. זה קורה ברמה מסוימת, לא לכולם. בבקשה תקן את זה, אני אוהב את המשחק הזה, ואני לא יכול להרשות לעצמי להפסיד אותו, לא לפני שאני מנקה הכל.
Geometry Dash Lite არკადული rvy
Geometry Dash Lite არკადული fmx
זה גורם לי לזעום כל הזמן כי המקום הטרולינג על בסיס אחר בסיס אני כל כך כועס עד שאני עושה לך כוכב אחד אל תגרום לי להתרגז שוב רק תעשה מקף אחר כמו מקף זה כמו אנדר-tale אבל עם ראשי בלוק ודמויות זזים כמו מקף גיאומטריה ישן אם אתה רואה dis robtop/robert topala עשה את זה עכשיו k
גרפיקה נחמדה ומשחק מהנה
וואלק אחלה בילה של משחק
הם צריכים להפוך את הרמות לנצחיות. לקח שבועות לעשות את הרמה הראשונה שהמיטב שלי הוא 20 אחוז ברמה 2. כמו כן, יש הרבה מודעות. אני לא ממליץ לקבל.
אני מצביע לזה 2 כוכבים כי בזמן שזכה ניצחתי רמה והייתי צריך לבדוק משהו וחזרתי וזה היה אמור להיות 100% אבל זה היה 0% אז אם אתה יכול בבקשה לתקן את זה אבל אחרי הכל זה משחק טוב אוהב את הדרך שבה זה הולך קל עד קשה המשחק הזה הוא מאוד מדהים אחרי הכל
זה ממש טוב לא להרבה פרסומות אז הייתי נותן לזה 5 כוכבים וגם אני ממש אשמח אם צוות הגיאומטריה יעדכן יותר רמות לגיאומטריה dash lite. אני גם חושב ששאר מקפי הגיאומטריה ממש טובים. אני אומר לך קבל התמוטטות מתחת לאפס ועולם אם אין לך את משחקי הגיאומטריה האלה
top kek 10/10
אוהב את זה אבל שוב, אתה יכול ליצור רמות רק אם יש לך את הגרסה המלאה אבל זה עולה $1.99 ואין לי כסף בחשבון שלי.
אני אוהב את זה אבל הספינה הפוכה במובייל קשה לי לעשות אז אני לא ממש ממליץ עליה אבל חוץ מזה היא די טובה ואין לה רמות כמו קפאון ועוד ואין רמות מקוונות אבל היא די טובה.
סדרת ה-Geometry dash כולם משחקים נהדרים ומהנים מאוד, והמוזיקה נחמדה ויכולתי להאזין לה במשך שעות מבלי להשתעמם ממנה, אבל בעיה אחת גדולה שיש לי עם המשחק היא הדבר הזה שקורה כשאני עושה כל התקדמות בכלל, בכל פעם שאני די זה מאפס את כל ההתקדמות שלי, הכל אז זה הופך את החוויה שלי למרגיזה מאוד כי אני לא יכול לעשות כלום. ניסיתי גם להתקין מחדש את המשחק אבל זה לא פתר את הבעיה הקטנה שלי, יהיה חמישה כוכבים ממני אבל נו טוב.
במילים פשוטות. אני שונא את המשחק הזה. זה פשוט קשה מדי ואני אסיר תודה שניקיתי 9 רמות אבל אני מצטער שזה חייב להיות הסוף. אני אפילו לא יכול לעבור את הרמה ה-9 ואתה הוספת מודעות. תודה על זה. המשחק הזה פעם היה נהדר, אבל אתה הרס את המשחק שלך על ידי הוספת מודעות. הייתי נותנת לזה 2 כוכבים אם מודעות לא היו מעורבות.. קמ סליחה אבל המשחק שלך הוא עכשיו זבל
זה כיף ממליץ להוריד
למה ליצור את גרסת הלייט אם אתה לא מתכוון לתת לנו לשחק ברמות מקוונות אבל לא הייתי צריך לסבול את ה-lvl האחרון של gd world או לקנות את הגרסה המלאה (סבלתי את ה-lvl האחרון של gd world וניצחתי אותו)
Girls Makeup | Dress Up Games Lomu spēles rzuj
משחק נהדר, אבל הסיבה שאני מפחית אותו היא כי כששיחקתי בזה, הראייה שלי פתאום השתבשה. אם יש לך עיניים לא מאוד חזקות אני לא ממליץ על זה, למרות ששיחקתי הרבה משחקים שדורשים ממך להזיז את העיניים שלך הרבה. (אריחי פסנתר, הגעתי ל-99.9% זה כמה שיחקתי בסוגי המשחקים האלה).
GG אני אוהב את המשחק הזה אבל מה שמעצבן זה שאתה מגיע עד כה בלי מצב תרגול ואז אתה מת. בבקשה הוסף רק כמה מחסומים לרמות
המשחק קשה מדי, אני לא יכול לעבור את השלב הראשון ואף פעם לא התקרבתי לסוף
זה טוב...אבל זה כל כך מפגר ומתישהו זה לא נותן לי לקפוץ בבקשה לתקן שהייתי מדרג אותו ב-4 כוכבים אבל לעשות לזה שזה צריך להיות 3 כוכבים....
זה כיף רצח ב😍
Geometry Dash Lite არკადული fmx
מדף הגיאומטריה זקוק לעדכון חדש ב-2021, וב-2022 האחרון שלו אין עדכון חדש. אתה יכול להפוך אותו למציאותי יותר במחשב או באנדרואיד. העדכון היחיד שלו לשנת 2017 הוא רק נותן 4 כוכבים.
אני אוהב את המשחק הזה אבל אני שונא את העובדה שג'אפר הרבה יותר קל מאשר לא יכול לשחרר ויתרתי על לא יכול לשחרר מכונת זמן גמורה ועדיין לא הצלחתי להשלים לא יכול לשחרר 🤣😂
- Share & File Transfer, File Manage APK ... הורד Geometry Dash Lite APK · Geometry Dash Lite.
Geometry Dash Lite არკადული rvy
זה בסדר מבחינות מסוימות, אבל הפקדים כל כך מפגרים, אני לא חושב שיש סקריפטים במשחק הזה, אבל באותו זמן זה יכול להיות סקריפטים כדי לגרום לך למות כך שהוא יכול לכפות מודעה על המסך שלך, אבל אני פשוט משחק במצב לא מקוון רוב הזמן, אבל הפיגור הוא הבעיה העיקרית, אם הפיגור יעבור אני עלול לעלות את הדירוג שלי אבל עד אז כוכב אחד!
משחק מדכא וכיף למזוכיסטים