(Android/iOS) Death Park 2: Korku Palyaço hile kodu daha fazla dayanıklılık
Mar 6, 2022 10:11:42 GMT -5
Post by kjavkamterenke on Mar 6, 2022 10:11:42 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Death Park 2: Korku Palyaço ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Death Park 2: Korku Palyaço IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu daha fazla dayanıklılık ▞▞▞
▞▞▞ Death Park 2: Korku Palyaço 2022 version ▞▞▞
Oyun güzel ama bunun 3. oyununu yaparsanız ve delikler varsa lütfen bir tripofobi uyarısı ekleyin çünkü tripofobim var ve hoş değildi
Merhabalar. Ben bu oyunu çok gerçekten çok güzel oyun. Oyunu harika yapmışlar. 👻 Nadir X Youtube
Extreme Car Driving Simulator Sacīkstes phu
Death Park 2: Horror Clown Περιπέτεια pdmk
Bu oyun şimdiye kadar oynadığım en iyi korku oyunlarından biri ama bu oyunu oynadığımda reklamlar çıkıyor ve bu beni çok rahatsız ediyor. Lütfen bu sorunu en kısa sürede düzeltin.
Bu oyuna beş yıldızlı bir puan verirdim, ama sonu nedeniyle (ki bu, kız kardeşimi trenin çarpmasından kurtarmakla ilgiliydi) vermedim. Onca uğraştığıma, çözülmesi saatler süren kodlara rağmen oyun hala onu kurtarmak için ikinci bir şans vermedi😭😭😭😔. Oyun onu kurtarmak için ikinci bir şans verseydi, oyuna beş yıldızlı bir puan verirdim.
death park 2: korkunç palyaço 2 hayatta kalma | kanalizasyon
Müthiş her şeye sahip, iyi grafikler korkunç bir atmosfer alıştırma modu, bu oyunu oynamak cennettir, ancak mobil cihazlarda çok fazla reklam olabilir
Death Park 2 Sınırsız PARA Hilesi - Mod Apk Korku içinde kendinizi sırlar, canavarlar ve maceralarla dolu ürkütücü bir şehirde bulacaksınız.
Her şeyden önce, iyi grafiklere ve kontrollere sahip harika bir oyun ancak reklamlar hayal kırıklığı yaratıyor, tüm bölümler ücretsiz olmalı. Bu oyunda Antarktika 88 oynamak gibi hissediyorum.🥺
Ölüm Parkı 2 Korkunç Palyaço Hayatta Kalma Korku Oyunu ...
Bir sonraki seviyeye geçmek için reklamları izlemeniz çok kötü 😕 😒
Onun aman önünüze paralı şeyleri çıkartıyor oyun oynuyorsunuz tuzamıyorsunuz
Granny korku oyunu oyna - Büyük Baba Korkusu Oyunu - Macera Oyunları - OYUN , online oyna- Granny Clown Oyunu Oyna - Korkunç
Gerçekten güzel oyun herkeze tavsiye ederim
Oyna Korkunç oyunlarımızda Oyunskor.com'da
Death Park 2: Horror Clown Περιπέτεια pdmk
O zaman bu bölüm 1 süper bu oyunlar ilginç değil ama ölüm parkı 1 ilginç
Grafikler ve hikaye çok iyi. Ancak oyun kontrolü çok zayıf ve atlama korkusunu azaltmaya çalışın ve hikayeyi geliştirmeye odaklanın. Oyunu 1 yıl önce bitirdim. Ve ölüm parkı 3'ü bekliyorum Hızlı çalışın
Yorumlara aldanmayın bi oyun 1 yıldızı bike hak etmiyor
Oyun oldukça iyi! Ama reklamlar daha da kötüleştirdi. Umarım 3. bölümde bu oyun kadar reklam olmaz. Her geçtiğinizde, reklamı izlemek zorundasınız, bu oldukça can sıkıcı bir durum.
Death Park 2: Horror Clown Seikkailu yqu
Güzel oyun, bana BT'yi hatırlatıyor. Ama cephaneden sonra yenilemeye çalıştığım her şey, reklam bana vermiyor! defalarca denedim ama olmadı. AMA şimdi iyi, önsözü anlıyorum Beni ALDATTIĞINIZ için teşekkürler.
Çok harika Onu seviyorum Sadece 4 tane var çünkü bence korku oyunlarını sevmiyorum ama bu gerçekten iyi ve hoşuma gitmeye başladı Bu oyunu gerçekten tavsiye ederim çok iyi reklam yerleşimleri de var
Hey bu güzel bir oyun ama lütfen bu mesaja dikkat edin .. sopaya geçtikten sonra silahlarımı nereden geri alabilirim ! Çünkü sopayı aldığımda tek bir silah bulamıyorum ve silahlar için para bile ödedim ve hiçbirini kullanamıyorum !! Kaçırma mı?? Çünkü silahlar için para ödedim ve onları kullanmama veya yerleştirmeme izin vermiyor ve yarasadan kurtulamıyorum!! Yardım lütfen !!
Çokkkkkkkjjjjjkkkkkkkkk ğüxellllllllllll oyunnnnnnnnnnnnn
Güzel bir oyun aracı ilk satın almak için altınıza sıçıyorsunuz. Silahlar oyun parasıyla alınsa daha iyi olurmuş buradan bir puan kırım. Ama türkçe olması güzel indirmenizi tavsiye ederim Not: rastgele atınca yorumunuz üstte. Tarihlere göre üstte kalıyorum aptallar.
Death Park 2 Apk indir Sınırsız Mermi Hilesi (v1.0.7) Korkunç Palyaço Hayatta Kalma Oyunu Maceranıza en iyi korkutucu oyunlardan ve tüyler ürpertici korku
Oyunu askeri üsdeki canavarı sonra oyunu oynayamadım.Çünkü kayıtlar gitti.Ven bir daha fazla yüklemeyi hedef.Ama grafikleri, canavarları, canavarları güzel.Oyunu önerdi.Askeri üsse yok 3 gününü kaydettiğim halde kayıtlar.Oyunu kaydettiğim halde kayıt
İnanılmaz çok iyi grafikler ve çok iyi bir son orada daha da iyi bir patron dövüşü inanılmaz tek sorun çok gecikmeli olması boşverin duyarlılığım çok düşük oldu bunun için üzgünüm
OYUN KUSURSUZ YAPILMIŞ LÜTFEN KOLAY MODDA OLMASI GEREKEN AMA AŞIRI MOD GİBİ ÇALIŞIYOR HİÇBİR ŞEYİ YAPAMAZSINIZ VE BAŞLANGIÇTAN İTİBAREN HER ZAMAN GEREKSİZ OLARAK BELİRLEMEK ZORUNDASINIZ. BU BİR PROBLEM
Şimdi yüklenecek ama en olası büyükanne
Bir başka çılgınlıkta çocuklarda yükledim neden çünkü paylÇonun içinden geçenum ve hala beni ve boş boş geziyor
Ben sadece onu seviyorum, hiçbir şeyden şikayet edemem, movil için gerçekten güzel bir korku oyunu... Tam ihtiyacım olan şeydi
Oyun evet cok güzel ama ben oyundan çıkip tekrardan geçmişim düzeyi siliniyo ve oyun baştanyo yada ben bilmiyom ama kaç kere bu yuzden baştan başladı
Oyunu seviyorum ama bence aldığın silahlarla sahip olduğun silahlar arasında geçiş yapabilmen gerekiyor çünkü seni kovalayan bir canavar olduğunda ve silahın bittiğinde silahını ateşleyemezsin ve sonra yeniden düzenle öyle ve gerçek değiştirecek silahın yoksa canavarlar tarafından öldürülmeye devam ediyorsun lütfen bunu silahlar arasında konuşabileceğin bir yere yap çünkü oyunu gerçekten tamamlamak istiyorum teşekkürler 😊
Korku oyunlarını severdim ama iyi bir hikaye bulunmuyo bu oyunu beni benden oyunda 3. ölümda tamamlamanın böyle bir macerayı isterim.
iyi ama mezarlığa nasıl gideceğimi bilmiyorum
Uzun uzun bekliyodum bu sürümden.1. sini zevkle oynadım gerçekten 5 yıldızdan hakediyo. Yapanın emeklerine sağlık çok güzel bir oyun. korku gerçekten oyunu oynamak isteyen herkese tavsiye ederim 👍 devamı sizden çok keyifliydi
Death Park 2 – 27 Ekim ... Bilmeceleri çözmek ve korkunç palyaço canavarlarıyla savaşmak için sokaklar, hastane, mezarlık, kanalizasyon ve
Oyununuzu yükledim ama her yeri birtürlü kasanın şifresi yok
Reklam uygulaması tam oyun ya da ilerliom'u oynamak için bu kullanıma giriş reklam bune abi kadar mı paragöz okur insan reklamdan çıkıyor pat diye bide dışarı çıkıyorsunuz indirmeyinmeyin
Lütfen bir sonraki seviyeye geçmeyi ücretsiz yapabilir misiniz, çünkü insanlar bir sonraki seviyeye geçmek için sadece para harcıyorlar.
Oyun güzel ama keşke oynarken daha çok ipucu olsa
Baya güzel aggaaaaa
Death Park 2: Horror Clown Piedzīvojumu spēles uxw
Çok güzel ama çok canavar var len insanı gıcık oldum
Oyun iyi ama her seviye arasında AD görmeli veya bir sonraki thr için ödeme yapmalıyız.
Oyunu beğendim ama seviyeler için ödeme yapmam ya da bir reklamı izlemek için sonsuza kadar beklemem gerekiyor. 3. oyunu yaparsan 1. oyun gibi olabilir mi? Dürüst olmak gerekirse 2.'den daha iyi. Ama ödeme ve reklamlar biraz fazla gibi hissediyorum. Ghost modunun sesli olması gerektiğini düşünmüyorum çünkü oyunun eğlencesini alıyor. 3.de eğer varsa, 1. ve 2. gibi olması gerektiğini düşünüyorum. Daha fazla bulmaca ve aksiyon istiyorum. Ayrıca oyunda silah satın almak için toplanacak paraların olması gerektiğini düşünüyorum.
Android için Death Park 2 uygulamasının en son versiyonunu indirin.. Korkunç palyaço asla pes etmeyecek. Death Park 2, bu birinci şahıs korku oyununun,
aynı şekilde bir vürüs karardı tablet kapalıyken bile üzerinde ekranlar tüm uygulamalarım ve yayınları yayınlar gittiler hocalarımdan cevaplardan oyun yapabilirsiniz gibi.Ansınızdır diye düşünüyorum👿👿
IT Horror Clown Keyboard. korku palyaço klavyesini kurun ve yazmanın tadını çıkarın! ... Death Park 2: Scary Clown Survival Horror Game APK. 2021-11-01.
Harika oyun bazı hatalar tho
Death Park 2: Horror Clown Piedzīvojumu spēles uxw
Oyun Android 11 ile çalışıyor mu?....başlık ekranından sonra çöküyor. Şu ana kadar 11 ile birkaç oyun ve uygulama çalışmıyor.