Post by kjavkamterenke on Mar 6, 2022 9:50:28 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Super Tank Rumble ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Super Tank Rumble IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ресурс за генериране на кодове ▞▞▞
▞▞▞ Super Tank Rumble 2022 version ▞▞▞
тази игра е забавна в началото, но скоро AI (това е AI, с което се биете срещу други играчи) просто става досадно и като цяло играта бързо става скучна и повтаряща се, не бих препоръчал, за да бъда честен
много хубава игра теглете без да мислите
Хей, получих най-много щети от врага, но мога да го застрелям, защото той унищожава колелата ми и не мога да го стигна и нанасям много щети, ако не поправите грешката на тази игра, тази игра ще се изключи завинаги
бра, тази система от щайги е кака като голяма тор. Редактиране: Спрете да говорите като бот и копирайте и поставяйте.
17.08.2018- Кошче !! Днес е 08.09.2020- играта все още е боклук! 😑
Тази игра е забавна, но е много бавна и бъгава. Можете ли да имате още корекции на грешки, за да подобрите играта.
Сградната система е много тромава и изобщо не е рафинирана. Има много игри за изграждане/борба на превозни средства, които правят и двете много по-добре.
Real Piano Muzyka wud
Това е наистина забавна игра, можете да изградите свой собствен танк, както искате да играете, и ако не искате да прекарвате време в изграждането на танкове, можете да изтеглите някои от други хора, силно препоръчвам
Тази игра е гадна
Взе ми парите и каза "възникна грешка" и не получих нищо. Разбира се, запазете моите пет долара, просто знайте, че можете да ограбите всеки човек само веднъж, преди да напусне играта ви.
Обяснение.....от начинаещи моля, добавете 5000 монета и 120 скъпоценни камъни за начало на надграждане и закупуване на други уникални части, надявам се да се сбъдне
Защо усетих, че никой не играе тази игра?? Когато танкът ми беше далеч от противника, те не се приближиха към мен. Точно като изчакайте, докато времето свърши
Отначало ми хареса, но с течение на времето е доминирано от хора, използващи подвизи за катерене по стени или други бъгове, за да спечелят. доста обезсърчаващо, бих искал да получа възстановяване на малкото пари, които вложих в него. Разработчиците изглежда не се интересуват от коригиране на експлойти, отвориха билет и все още не са чували нищо.
игра ми харесва
Много е добър, но можем ли да получим повече мисия, защото е лесно да убиеш желязната ръка и Mr Blof. Само благодаря!!!!!
Трудни за разбиране на контролите. Играйте C.A.T.S и ще видите какво означават добри контроли. Мир.
Не мога да получа монети след игра на някои мачове. Противниците са много подобрени. Сватовството не е честно.🤮🤮🤮🤮🤮
Инструкциите са объркващи и резервоарът сърби, когато се опитвате да добавите или премахнете части. Също така оръжията са червени за надграждане, но нямаше нищо подчертано за надграждане в папката.
Super Tank Rumble कैज़ुअल गेम uwot
Qko Gotino Наш клиент. Коментарите от другата страна. Коментарите за вашия бизнес, ние сме от известно време. Имам един поглед към
Обичам тази игра, но наистина искам да направиш кутия с пясък, защото искам да направя готини резервоари и някои други творения, а също и друг проблем е, че отнема цяла вечност, за да се намери подходящ опонент на ниво 9 и повечето пъти тези толкова силни аз дори нямам шанс да оцелея, а другите това е моментално убийство. Така че можете ли да отстраните този проблем и да направите пясъчна кутия
Хей! Това е напълно измама и нищо повече, тъй като трябва да се изправя срещу твърде силни играчи. Например, ако имам нужда от 15 пъти, за да стреля и убия танк, този танк ще използва само 2 до 3 куршума, за да ме изстреля и да ме убие. И не е добре, че се изискват пари за изиграване на мач, но все пак това отнема малко пари и получаването на каквото и да е парче е много трудно и фигурите са много уникални, както и оръжията. Изобщо най-големият проблем е, че трябва да Лицето също означава твърде силни играчи. Но все пак имам оценка 5 звезди
Доста забавно, но просто нещо липсва. Изглежда като бета версия?
Първи
🤖🤖👎👎👎👎👎👎👺👹💥💥💥💥💀✨👎
Обичам тази игра, но не харесвам рекламите
Играта е страхотна за изчисляване на ефектите на броня и стрелба, но забелязах, че през повечето време просто гледам реклами и като играя получавам малко ресурси с добавена стойност
Би било по-добре инвентара да е 40 моля, направете го 40! Моите ленивци са пълни, така че моля, направете го devoloper или в противен случай ще го оценя сега
Много, хубаво и много лесно
Много играчи от lvl 18 до 20 излязоха офлайн и рангът им пада. Внезапно срещнах един и ме убиха моментално. Битката трябва да е на същото ниво, а не по лига.
има голямо време за изграждане на вашия резервоар. ако изберете елемент, който не сте отключили, можете да го използвате на вашия резервоар.
Играта се нуждае от още оръжия и колела, защото е досадно, когато искате да опитате всички оръжия, но отнема около 15 минути, така че опитайте да направите още няколко игри CjTj
Това е най-добрият и направете канал как да бъдете супер добър в тази игра
Можете ли да го направите така, че да има режим на изграждане, така че да можете да правите неща неограничено, но това е наистина добра игра.
Игра за педераси. Уникално тъпа. Не я теглете освен ако не сте мазен педал като създателите на играта.
много е добре някои неща се разглеждат, но е наистина забавно и страхотно, но когато просто нямаш минохвъргачки, няма други оръжия, момчетата, с които се биеш, просто се отдръпват, когато се приближиш, дори и да нямаш оръжия, така че го правя невъзможно, но не е толкова често но не приемайте това, за да го промените intirly, също така можете да го направите компютърно използваем: D
Няма проблем аз тази игра 👌👍 mo оплакване
Преди беше наистина страхотна игра, докато не беше съсипана от прекомерна употреба на покупки в приложението, дни на смилане и премахване на F2P приятелски механики.
Толкова много грешки... танкът ми се счупва произволно в началото на битка, грешка в части на редактора (4x1 кадър получи четвъртото съединение и връзката е прекъсната и не работи). Освен това има голяма нужда от реклами, ако искате да играете известно време. Защо.
Много е яко
Играта е добра, но пълна с хакери и искам да кажа за тези, които казват, че колелата падат, колелата не падат за glicth, той пада, защото не знаете как да го настроите. Тя трябва да бъде балансирана с помощта на рамка.
Проблемите ми с действителната игра включват: 1: Бъгове из задника, таванните резервоари ще ви завалят 2: Глупава икономична система, внедрена толкова лошо, че дори сблъсъкът на кланове изглежда разумно сравнение. 3: Хакове са свършили 4: липса на общност
Харесвам надграждащите се части, графики и т.н., но искам функцията пясъчна кутия да бъде добавена към играта, само за да изпробвам някои части, които никога не съм успял да опитам, но направете режима на пясъчника, за да не ви дава никакви трофеи изобщо. Тази игра е СТРАХОТНА и ще продължа да я играя!
Все пак бих го оценил с 0, частта с паролата е гадна и не позволявам на децата ми да играят, защото беше на възраст от 13 години
Не е лоша игра. Концепцията е добра, но няма реално предизвикателство или стратегия за играта.
пуска реклами извън приложението посред нощ. подъл, чака се няколко дни, за да започне да прави това. незабавно деинсталиране веднага щом разбрах какво го причинява.
забавно, но не можех да играя, ако имаше известие за актуализация
Тази игра е леко яка 🤔🤔🤔