Post by nmasunnylloive on Feb 2, 2022 22:34:17 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Anger of stick 5 : zombie ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Anger of stick 5 : zombie IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ padidinti visus įsilaužimus ▞▞▞
▞▞▞ Anger of stick 5 : zombie 2022 version ▞▞▞
Tikrai tikrai geras žaidimas, bet negalite supykdyti lazdos 6, prašau.
Aš nusipirkau brangakmenių ir monetų ir pasiekiau 8 lygį, o jūs, vaikinai, paėmėte visas mano monetas ir brangakmenius ir grąžinote mane į pirmą lygį!!! Nedelsdami ištaisykite tai arba grąžinkite man pinigus!!! Viskas klostėsi taip gerai smh
Tarp mūsų „Cheats“, skirtų „Android“ ir „iOS“
Tai geras žaidimas, žudantis lazdą, susirandantis draugą ir atrakinamas ginklas bei nemokamas Hulk!
ŽIAURIAI GERAS.
Tai slegiantis žaidimas, kai jūsų ginklai atnaujinami, kad zombius ar priešą būtų sunkiau nužudyti, tai užima per daug laiko.
Daugiau tobulinkite kaip kelių žaidėjų žaidimas pirmojo asmens daugiau ginklų, tokių kaip snaiperis ir bazuka, daugiau ginklų, tokių kaip kirvis, ir daugiau pridėkite daugiau robotų, pridėkite daug zombių ir zombių bosą, pridėkite daugiau panašaus lygio ir daugiau simbolių bei pridėkite zombių augintinį, ačiū, atnaujinkite ir kai anger of stick 6 ateikite
Ištaisykite klaidą, kai prarandate duomenis, nes praradau savo 32 lygio pažangą ir visus elementus:( ir aš grįžtu į 1 lygį
5 lazdos pyktis yra šoninis slinkimas, kovos ir„J-Park“ sukurtas vieno ... Partizanas Bobas, kurį sukūrė „Anger Mob Games“, skirtaskelios platformos,
Šiame „Android“ žaidime jūsų laukia atnaujintas restoranas su nauja grafika ir naujomis ... Anger of 5 stick: zombie - „Android“ arkadinis platformininkas,
Geras žaidimas aš rimtai
Šis žaidimas padaro mano dieną gražią ir man patinka, problema yra ta, kad įkėlimas užima daug laiko
Kodėl aš negaliu žaisti šio žaidimo ir jis neatsidaro, kai paspaudžiu
Atsisiųsti dainas iš молодежки nemokamai žibintai. Atlasas ...
Įdomus žaidimas bet nežinau, kiek jūs vertinate šį žaidimą vertinu 4 nes 3 procentų nėra veiksmo
Tai puikus žaidimas, bet vis tiek reikia daugiau patobulinimų, pavyzdžiui, turėtų būti pvp parinktis, komandos viena prieš kitą ir, žinoma, komandos tarpusavyje prieš priešus, kaip kažkoks aljansas (komandos prasideda nuo 2 žaidėjų su asistentais, žinoma, arba daugiau žaidėjų). Taip pat turėtumėte padaryti ratą, kuriame žaidėjai galėtų jį sukti ir laimėti prizų.
Nuostabus žaidimas, bet trūksta vieno dalyko, tai yra pagrindinis piktadarys, visų vyrų, kurių esu baigęs visus lygius iki 60, bosas, bet tai nėra viena boso kova, prašau patobulinti.......
Taip apmaudu. Vienu režimu pasiekiau 39 lygį, bet staiga mano AG, galia, auksas ir brangakmeniai grįžo į 0,!!!!.😭😣, Prašau ištaisyti šią klaidą!
Tai labai geras lazdelės žaidimas, panašus į žaidimą veiksmo filme. Man tai patinka
Iš pradžių šis žaidimas atrodė gerai, bet tada žinojau, kad tai tiesa. tai neturėjo prasmės ir beveik neįmanoma išgelbėti žmonių. jie visada mirdavo, o žmonės, kuriuos nužudžiau, niekada neliko mirę! grafika irgi buvo baisi. jei galėčiau duoti šiam žaidimui 0 žvaigždučių. deja, as to negaliu padaryti.
Esu nusivylęs sakydamas, kad tai nėra taip smagu, kaip prisimenu. Mūšis nėra toks patrauklus, kad tiesiog daužysite bandeles, kol miršta priešai, arba galite nusipirkti krūvą NPC, galinčių nužudyti už jus. Garso dizainas yra gana baisus, nes žaidime pasirodo šie sraigtasparniai ir jie priverčia kraujuoti ausų būgnelius. Be to, grojant kartais visur yra daugybė papildymų, garsiausias pasaulyje dronas lėtai skris per ekraną, bandydamas parduoti brangakmenius ir pinigus.
Labai mėgstu šį žaidimą, bet jame yra žalias drakonas ir labai kraunasi.
Jie niekada nepataiso šio žaidimo ir taip pat nesąžininga, nes šiame žaidime negalite šokinėti taip, kaip aš nuolat spausčiau mygtuką. Be to, kai jie smogė man peiliu, aš einu atgal ir jie toliau siūbuoja peiliu, kol aš mirsiu. Robotas voras neturėtų būti stiprus, atsižvelgiant į tai, koks jis mažas, ir jis tave smogia iki šiol, o tai nėra prasmės ir kvaila reklama nustoja tiek daug, labai erzina. Dažniausiai skelbimai praleidžiami per 20 sekundžių, o norint gauti atlygį – per 45 sekundes, kol jie bus peržiūrimi. Ir aš praradau savo pažangą taip pat blogai
Vytenio gatvė 9
Šis žaidimas sugrąžina nostalgiją! Aš tai žaidžiau nuo (tikriausiai) 6 ar 7 metų amžiaus, negaliu laukti būsimų atnaujinimų! Būk saugus, kūrėjas. Linksmų Kalėdų ir laimingų Naujųjų 2022 metų.
Šis atnaujinimas buvo labai įdomus, tačiau šis žaidimas suteiks jums daug pinigų ir brangakmenių.
Labai labai patiko suskites jei norit man px svarbausei kad aš atsisiunčiai viso gerauso žaisti ši žaidima.....😂😂😂😂😆 J
Šaunus žaidimas, aš jį myliu, pridėkite naują personažą ir daugiau ginklų
Tai geriausias žaidimas, kuris netrukdo
Perry como killing me softly atsisiųsti nemokamai. Маликов ...
Šis žaidimas yra tikrai šaunus, labai gerai, ir toliau taip gerai, bet manau, kad būtų geriau, jei prie žaidimo pridėtumėte kelių žaidėjų režimą
Žaidžiu tai beveik 10 metų, tai labai smagu